Gullaksen Architects
Редагувати
Проект

Battersea Basement & Full Refurbishment

Основний тип:
Проекти та простір
Головний стиль:
scandinavian

The project consists of a full basement excavation & construction, rear kitchen extension and full refurbishment of a Victorian terraced family house in Battersea, London. With every square foot of living space at a premium in London, the family decided to extend rather than relocate.

The new basement comprises a bedroom, family room, kitchen and bathroom plus utility room & storage room. It can also be used as a self contained flat for a relative or au pair.

On the ground floor a new rear extension holds the new family kitchen and opens up with folding doors to the garden. The rest of the house has also been completely refurbished, including the garden.

Фотографії (14)

Admin-Area