Twin House - Broomfleet, East Yorkshire by Samuel Kendall Associates Limited | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:2982:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Samuel Kendall Associates Limited
edit edit in admin вимагає огляд Новий проект
Edit project Додати фотографію
Samuel Kendall Associates Limited
Samuel Kendall Associates L...
Неправильний номер. Будь ласка, перевірте код країни, префікс та номер телефону
Натиснувши Відправити, я підтверджую, що прочитав Політика конфіденційності і погодився, що моя вищезазначена інформація буде оброблена, щоб відповісти на мій запит.
Примітка. Ви можете скасувати вашу згоду, надіславши по електронній пошті privacy@homify.com, яка буде діяти на майбутнє.
Відправити!
Цей спеціаліст відповість якомога швидше!

Twin House – Broomfleet, East Yorkshire

Загальні розміри
200 m² (Площа)
Розташування
Hull
  • Solar Atrium Living Space by Samuel Kendall Associates Limited Сучасний Залізо / сталь

    Solar Atrium Living Space

    Situated in the small village of Broomfleet, this victorian cottage has been restored & radically upgraded with a contemporary extension echoing the form and character of the existing dwelling.The key theme of the project is the twinning of the existing cottage & the new extension which form two wings linked by a central glazed living space which mediates between old & new. The existing character & materials of the cottage have been restored with the exposure of previously masked original limestone wall, the replacement of poor quality uPVC windows on the street elevation & the addition of a new entrance porch which greatly improves the thermal performance, circulation & character of the cottage.Our new extension aims to echo the form & articulation of the existing dwelling but update it to 21st century standards of living & environmental performance. Generously sized windows maximise natural light, a warm structure provides high thermal performance & thermal mass & a central double height living space provides natural stack ventilation to the home ensuring a comfortable high quality environment.

  • Street View by Samuel Kendall Associates Limited Сучасний Дерево Дерев'яні

    Street View

    Situated in the small village of Broomfleet, this victorian cottage has been restored & radically upgraded with a contemporary extension echoing the form and character of the existing dwelling.The key theme of the project is the twinning of the existing cottage & the new extension which form two wings linked by a central glazed living space which mediates between old & new. The existing character & materials of the cottage have been restored with the exposure of previously masked original limestone wall, the replacement of poor quality uPVC windows on the street elevation & the addition of a new entrance porch which greatly improves the thermal performance, circulation & character of the cottage.Our new extension aims to echo the form & articulation of the existing dwelling but update it to 21st century standards of living & environmental performance. Generously sized windows maximise natural light, a warm structure provides high thermal performance & thermal mass & a central double height living space provides natural stack ventilation to the home ensuring a comfortable high quality environment.

  • Bedroom by Samuel Kendall Associates Limited Сучасний Дерево Дерев'яні

    Bedroom

    Situated in the small village of Broomfleet, this victorian cottage has been restored & radically upgraded with a contemporary extension echoing the form and character of the existing dwelling.The key theme of the project is the twinning of the existing cottage & the new extension which form two wings linked by a central glazed living space which mediates between old & new. The existing character & materials of the cottage have been restored with the exposure of previously masked original limestone wall, the replacement of poor quality uPVC windows on the street elevation & the addition of a new entrance porch which greatly improves the thermal performance, circulation & character of the cottage.Our new extension aims to echo the form & articulation of the existing dwelling but update it to 21st century standards of living & environmental performance. Generously sized windows maximise natural light, a warm structure provides high thermal performance & thermal mass & a central double height living space provides natural stack ventilation to the home ensuring a comfortable high quality environment.

Admin-Area