Edgehill Residence | Westmount by Zoubeir Azouz Architecture | homify
Zoubeir Azouz Architecture
edit edit in admin вимагає огляд Новий проект
Edit project Додати фотографію
Zoubeir Azouz Architecture
Zoubeir Azouz Architecture
Неправильний номер. Будь ласка, перевірте код країни, префікс та номер телефону
Натиснувши Відправити, я підтверджую, що прочитав Політика конфіденційності і погодився, що моя вищезазначена інформація буде оброблена, щоб відповісти на мій запит.
Примітка. Ви можете скасувати вашу згоду, надіславши по електронній пошті privacy@homify.com, яка буде діяти на майбутнє.
Відправити!
Цей спеціаліст відповість якомога швидше!

Edgehill Residence | Westmount

  • by Zoubeir Azouz Architecture Сучасний

  • by Zoubeir Azouz Architecture Сучасний

  • by Zoubeir Azouz Architecture Сучасний

  • by Zoubeir Azouz Architecture Сучасний

  • by Zoubeir Azouz Architecture Сучасний

    Our intervention was intended to bring the serenity of the immediate landscape into the heart of the family place, while preserving the original structure.

    The entrance is marked by the creation of a double height which stages the trajectory of the light coming from a central skylight. The open spaces are determined by a wooden floor and marble of the same tone. Between the existing columns sliding panels with mesh laminated glass creates a moiré effect. A green wall as a winter garden is a source of plenitude.

    Architecture & Interiors: Zoubeir Azouz Architecture inc. | Photo credits: O. Gariepy

Admin-Area