Lampgigant.nl
edit edit in admin вимагає огляд Новий проект

Проекти

Дякую, що зайшли до Lampgigant. Ми є найбільшим магазином ламп та освітлення в Нідерландах, з більш ніж 10-річним досвідом роботи!

На будь-який випадок є лампа. Незалежно від того, чи буде це світло або тінь, ви знайдете підвісні світильники, а також підлогові та підвісні типи, які допоможуть створити атмосферу бажаної обстановки з легкістю! Від світильників для обіднього столу, які дозволяють людям, які сидять навколо них, зручно читати перед початком обіду; клітки, які роздувають прохолодне повітря до столів у спекотні літні дні — у нас є те, що потрібно кожному у своїх домівках».

Різноманітний асортимент дизайнерських світильників

Ви знайдете підвісні світильники, торшери та підвісні світильники, щоб доповнити ваш будинок стильним. Для тих, хто хоче більш традиційного вигляду в своїх будинках, також є великий вибір люстр! Ви також можете замовити абажури на замовлення для будь-якого типу ламп, які можна уявити, щоб вони ідеально поєднувалися з іншими предметами меблів у своєму просторі, або навіть створити унікальний дизайн, якого ніколи раніше не бачили, використовуючи різні матеріали, наприклад тканини, які створюють чудову атмосферу під час освітлення вночі. час читання під ними під час світанку.

Вибір лампи вашої мрії

У нашому магазині кожен знайде щось для себе! Ви знайдете підвісні світильники, підлогові або підвісні світильники, які відповідають стилю вашого будинку. Ми пропонуємо популярні бренди, як-от лампочки розжарювання на 60 Вт і світлодіодні настільні лампи різних кольорів, які створять ідеальну атмосферу під час читання самостійно, комфортно освітлені одним із цих відтінків - ви знаєте, як це відбувається: більше, ніж просто освітлювальні прилади, але також стельові вентилятори, серед іншого, наприклад, люстри в клітці, точкові світильники та настінні світильники (якщо назвати лише деякі), тому заходьте сьогодні, якщо озирнутися не вистачає експозиції, тому що все, що варто побачити, терпляче чекає на вулиці.

адреса
Kernreactorstraat 17
3903LG Veenendaal
Нідерланди
+31-306339653 www.lampgigant.nl

Відгуки

Heel blij met het uitgevoerde project door Lampgigant. Van de badkamer tot aan de tuinverlichting laten verzorgen door Lampgigant. Eerst online een keuze gemaakt in het assortiment verlichting om vervolgens met advies van een medewerker de details te bespreken. Wij zijn allebei erg blij met de oplevering.
майже 2 років потому
Дата проекту: Березня 2021
Schitterend project opgeleverd. Na het uitkiezen van de lampen samen met de adviseur van Lampgigant hebben we een keuze gemaakt voor een mix van modern en industrieel. Het resultaat is super. We krijgen veel enthousiaste reacties van familie en vrienden.
майже 2 років потому
Дата проекту: Січня 2022
Geweldig aanbod lampen. De plafondlampen hangen prachtig en de inbouwspots zijn door het hele huis gemonteerd.
майже 2 років потому
Дата проекту: Лютого 2018